YRITYSINFO


 

Erikoiskalusteet yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti

Erikoiskalusteiden valmistusta yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti

Haapaveden Puukaluste Oy on Suomen tunnetuimpia erikoiskalusteiden valmistajia. Yritys toimittaa mittatilauskalusteita niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin koko maan alueella. Haapaveden Puukalusteen erikoisalaa ovat vaativat, suuret projektit.

Erikoiskalusteet valmistetaan aina tilaustöinä. Kun jokainen työ on yksilöllinen, matka suunnittelijan pöydältä valmiiksi tuotteeksi vaatii tuotanto- ja palveluketjulta joustavuutta, mutta myös tehokkuutta. Vuosikymmeniä jatkuneen kehitystyön ansiosta Haapaveden Puukaluste Oy voi tarjota asiakkailleen kaikki erikoiskalusteet ylivoimaisella hinta-laatusuhteella toimitusvarmuudesta tinkimättä.

Yhteistyössä Haapaveden Teknologiakylä Oy:n, Haapaveden ammattiopiston sekä CENTRIA T&K:n kanssa Haapaveden Puukaluste Oy hyödyntää tuotannossaan uusimpia teknologioita. Perinteinen puusepänosaaminen yhdistettynä nykyaikaiseen CNC-teknologiaan takaa parhaan lopputuloksen - sen että asiakkaan jokainen toive on kustannustehokkaasti toteutettavissa. Uusinta tietoa alan kehityksestä materiaalien ja uusien innovaatioiden suhteen saadaan tavaran toimittajilta ja maahantuojilta.