Sukupolven vaihdos Haapaveden Puukalusteella.

Yhtiössämme on tehty omistusjärjestelyjä. Osuuden yhtiöstä ovat hankkineet Myyntipäällikkö Kimmo Suvanto ja Ostopäällikkö Jukka Hyvärinen.  Kimmo Suvanto on nimitetty 1.3.2019 alkaen yhtiömme toimitusjohtajaksi. Minä olen johtanut yhtiötä 22 vuotta ja jään pois yhtiön operatiivisesta toiminnasta 28.2. Jään jatkamaan työtä hallituksessa ja toimin nyt yhtiömme hallituksen puheenjohtajana.

Jukka Hyvärinen on aloittanut yhtiön palveluksessa puuseppänä vuonna 1992, vuodesta 1998 alkaen projektivastaavana ja vuoden 2018 alusta ostopäällikkönä. Kimmo Suvanto on aloittanut kehitysinsinöörinä vuonna 2004 ja toiminut vuodesta 2013 alkaen myyntipäällikkönä. Koulutukseltaan Jukka Hyvärinen on puuteknikko ja Kimmo Suvanto tuotantotalouden insinööri.

Haapaveden Puukaluste Oy työllistää Haapaveden tehtaalla 32 henkilöä ja on yksi Suomen johtavista erikoiskalusteiden valmistajista. Liikevaihto viime tilikaudella oli 5,5 milj.€. Viimeisen vuoden aikana yhtiössä on tehty 1,5 milj.€ investoinnit tuotantotilojen laajennukseen sekä ohjelmisto- ja koneinvestointeihin. Investoinneilla parannetaan merkittävästi toiminnan tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Esko Salmikangas