Haapaveden Puukaluste Oy:n henkilöstölle järjestettiin TYKY-päivä Maalaiskartano Pihkalassa, Siikalatvalla torstaina 5.5.2016.

Päivä aloitettiin Pihkalan ”isännän” esittelyillä ja tervehdyksellä sekä aamukahveilla. Kahvituksen jälkeen siirryttiin ulos, kisailemaan. Ja mikäs ulkona kisaillessa, sääkin sattui mitä mainioin, auringonpaistetta ja lämpöäkin lähemmäs 20 astetta. Osallistujat jaettiin neljään 7-hengen joukkueeseen, jotka kisasivat leikkimielisesti sanaleikki, sulkapalloviesti, kirveenheitto, letinpurku, vanteenlasku ja sokkokolmio tiimipeleissä. Pienen hengähdystauon jälkeen siirryttiin sisätiloihin jatkamaan kisailua, lajeina spagettitornin rakentamista, matonkääntöä, jousiammuntaa ja sisäcurlingia.

Tiimikisailujen jälkeen oli rohkeimmilla mahdollisuus kokeilla vaijeriratalaskua Siikajoen yli. Jokunen sentään rohkeni moista kokeilemaan, ja jopa hieman housujaan tai tossujaan kastelemaankin, kylmästä vedestä huolimatta.

Ulkoilun ja kisailun jälkeen tarvitsee tietysti energiaa, ja sitähän saa syömällä. Päärakennukseen oli katettu osallistujille maittava lounas.

Iltapäivä vietettiin sisätiloissa. Ohjelmassa oli luento  tulevaisuuden näkymistä sekä teknologioista, jonka pohjalta tehtiin ryhmätyöt siitä, miten näemme Haapaveden Puukaluste Oy:n vuonna 2030. Tulokset käytiin läpi ryhmittäin ja esiin tulleista seikoista käytiin keskustelua, kooten kokonaisuus yhteen. Sitten vielä ryhmissä mietittiin mitä voitaisiin parantaa jo ensiviikolla. Ja jotain parannettavaa löytyikin, osa-alueella jos toisellakin.

Päivän päätteeksi vielä palkittiin kisailussa pärjännyt joukkue sekä yksi erinomainen yksilösuoritus jousiammunnassa, ”Mr. No Huti”.

Lisää kuvia galleriassa.